abcabcabc Informatie | Furinkazan Oisterwijk

Informatie

Lestijden

Maandag:  Oisterwijk

Sportzaal van b.s.  De Bunders ingang Burgemeester Vogelslaan

Pupillen:                                   17.00 tot 17.50
Volwassen/Junioren                18.10 tot 19.30

 

Vrijdag : Alphen

Sporthal Alphen  Chaamseweg  Alphen

Pupillen:                               18.00 tot 18.50

 

Vrijdag : Hilvarenbeek

Gymzaal ” Starrebos ” Schoolstraat 38 Hilvarenbeek

Pupillen:                                     19.00 tot 19.50
Volwassenen/Junioren             20.00 tot 21.15

 

Zaterdag: Oisterwijk

Sportzaal van b.s. “De Bunders” ingang Burgemeester Vogelslaan

Pupillen &
Volwassenen/Junioren         10.30 tot 11.30

wedstrijd selectie training    11.45 tot 13.00

 

Tarieven

Volwassenen

ongelimiteerd trainen per jaar                  1      jaarcontract                  €   340,–

1 x trainen per week                                 1      jaarcontract                 €    195,–                  1/2 jaarcontract      €    115,–

Kinderen ( tot 16 jaar )

ongelimiteerd trainen per jaar                  1     jaarcontract                  €    275,–

1 x training per week                                1    jaarcontract                   €    160,–                  1/2 jaarcontract     €     95,–

Eenmalig  15,– inschrijfgeld

 

Examens:

Examens worden 3 x per jaar afgenomen om je vorderingen aan te geven. Deze examens zijn in de regel rond december, maart en juni/juli.

Kinderen vanaf 5 jaar zien hun vorderingen in Mongraden. Mongraden zijn onderverdeeld in : Kraanvogel,Tijger en de hoogste graad is de Draak.Deze Mongraden kunnen de kinderen op hun band bevestigen. Na het behalen van 3 Mongraden gaan de kinderen op voor een andere kleur band waarop ook weer 3 Mongraden gehaald kunnen worden. Examens zijn voor de Mongraden elke 3 a 4 maanden.

Kinderen vanaf 10 jaar tot 16 zien hun vorderingen in halve kyu graden, deze worden in de volksmond slippen genoemd. Je eerste examen is dan voor de gele slip en het volgende voor de hele gele band, daarna voor de oranje slip enz enz . Examens voor de halve kyu graden zijn gemiddeld elk half jaar.

Volwassenen vanaf 17 jaar gaan op voor hele kyu graden en kunnen op examen als dit aangegeven wordt door hun leraar. Kyu graden beginnen bij geel,oranje,groen,blauw en daarna 3 x een bruine band .Na het succesvol afleggen van dit hele trajekt volgt een Danexamen voor de zwarte band. Dit Dan examen wordt niet in de school afgenomen maar bij de KBN ( Nederlandse Karate Bond ) Examens voor hele kyu graden zijn gemiddeld per jaar.

Examens worden gegeven in het bijzijn van de leraren en instructeurs en om alles een beetje een officieel tintje te geven volgt er een uitreiking van een diploma en band/kyu of Mongraad. De examens zijn vooral voor de kinderen een klein feestje en daarom vrij toegankelijk voor publiek, ouders, grootouders en familie.